Фудбалери Крила Крајине почели припреме

Прозивку фудбалера Крила Крајине обавио је нови шеф струке Милан Митровић, који је кормило екипе преузео у финишу полусезоне од Бранислава Граховца.
М. Ђ. Кременовић/Фудбалери Крила Крајине
Фото: М. Ђ. Кременовић/Фудбалери Крила Крајине

Екипа је полусезону завршла на деветом мести у Војвођнаској лиги  и циљ је да се сачува тај статус.

- У ходу ћу се упознати са играчима и настојаћу да се што пре навикнем на ову средину. Већина фудбалера су ученици и студенти, неки су запослени па ћемо тренинге прилагођавати њиховим обавезама. Амбиције су да останемо у лиги. Неки играчи су отишли, неке ће да доведемо, па ћу тек по истеку прелазног рока знати  на које могу да рачунам– каже Митровић.

Припреме ће се обавити у Бачкој Паланци.

- Планирао сам да тренирамо три везана дана,па да уследи дан паузе, а ту су и контролне утакмице. Међутим, одређена одступања су могућа због обавеза фудбалера на послу, факултету, у школи. Свакако да је веома важно да највећи број играча прође зимске припреме, што је један од услова да остваримо жељени циљ – очување статуса војвођанског лигаша. Договорили смо седам – осам контролних утакмица, па уз ваљан рад верујем да ћемо спремни дочекати пролећне изазове – поручио је Митровић, коме ће у раду помагати Дане Дукић.

Текст и фото: М. Ђ. Кременовић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести