ФУДБАЛЕРИ МЛАДОСТИ ГАТ ГОСТУЈУ ДУБОЧИЦИ У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ: По бодове у Лесковац

Фудбалери Младости ГАТ данас ће одмерити снаге са Дубочицом у Лесковцу са почетком у 17 сати у 25. колу Прве лиге Србије.
1
Фото: Владан Елесин оптимистичан пред окршај са Дубочицом, фото: ФК Младост ГАТ

Гатовци су у прошлом колу пропустили пирлику да победом над новобеоградским Радничким побегну из опасне зоне макар на недељу дана. Раднички је славио са 1:0 и тако уписао прве бодове у пролећном делу прволигашког каравана. Младост ће данас против Дубочице имати тежи посао пошто Лесковчани теже уласку у Суперлигу и очекује се да сигурне бодове освајају управо против екипа из доњег дома.

Пред окршај на југу Србије голман Новосађана Владан Елесин истакао је да је пораз против Радничког заборављен и да екипа верује у изненађење у Лесковцу.

– У тиму влада сјајна енергија, ентузијазам је присутан и желимо да покажемо да смо квалитетна екипа, достојна Прве лиге. Очекујемо бодове то је дефинитивно, а сад да ли ће бити један или сва три то неће зависити само од нас. Верујем у ове момке, знам колико се труде и надам се да ћемо направити позитиван резултат - кратко је рекао Елесин.

Стратег Младости ГАТ Душан Бајић због повреда неће моћи да рачуна на Бојана Чечарића и Луку Дробњака.

В. Г.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести