ФУДБАЛЕРИ НОВОГ САДА ГОСТУЈУ ВРШЦУ У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ: Бод за бег из опасне зоне

Фудбалерима Новог Сада очигледно је пријала промена тренера, пошто су, одмах по доласку Видака Братића, уписали победу против Младости ГАТ.
1
Фото: Никола Рађен верује у свој тим, фото: РФК Нови Сад 1921

Шансу да наставе у добром ритму имаће сутра у Вршцу, где гостују истоименој екипи. Банаћани су нешто боље ушли у првенство, а прошлог викенда су поражени мимималним резултатом од Дубочице у Лесковцу.

Дефанзивац ,,канаринаца" Никола Рађен истакао је да у свлачионици влада добра атмосфера и да је то предуслов за позитивне резултате.

- Нисмо добро почели шампионат, али то сада не можемо да променимо. Најважније је да нас то не сломи и да наставимо с радом, као и да верујемо у успех. Успели смо да савладамо градског ривала у прошлом колу и то нам је улило додатни ветар у леђа. Имамо млад тим пред којим је још пуно рада. Против Вршца нас сигурно очекује тежи дуел, али то нас неће уплашити. Домаћин има добар, дисциплинован тим и неугодан је када игра на свом терену. Ипак, нећемо се предати без борбе и очекујем да одиграмо на високом нивоу и да се, макар с једним бодом, вратимо кућама - јасан је био одбрамбени играч Новог Сада.

В. Г.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести