Фудбалери Партизана на припремама у Турској, одиграће пет утакмица

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана припреме за пролећни део сезоне настављају у турском Белеку, где ће остати до 28. јануара и одиграти пет пријатељских утакмица.
с
Фото: Youtube Printscreen

Ривали црно-белима биће румунска Универзитатеа из Крајове (15. јануара), затим следе провере са руским Ахматом (19.јануара), ТСЦ-а и бечке Аустрије (у дуплом програму 23. јануара) и ЦСКА из Москве (27. јануара).

"У ранијем периоду одмор нам је трајао мало мање од месец дана. Није било лако вратити се свим активностима. Што се тиче форме, навикли смо да будемо у 'тонусу' и свако од нас је тренирао индивидуално у паузи, тако да смо дошли делимично спремни", рекао је фудбалер црно-белих Марко Живковић, а пренео је клупски сајт.

Синиша Саничанин истакао је да је мало тежи део припрема иза екипе и да сада следи период у Белеку, где ће фокус бити и на утакмицама. "На нама је да спроведемо оно што смо радили на тренинзима. Спремни смо за то, јер смо више од 20 дана у тренажном процесу", истакао је репрезентативац БиХ.

Светозар Марковић рекао је да следи лепши део припрема.

"Тежи део смо одрадили у Београду, сада нам иду утакмице и уверен сам да ће у наставку сезоне све бити добро", поручио је Марковић.

Суперлига у којој црно-бели заостају 10 бодова у односу на Црвену звезду, наставља се 4. фебруара када гостују Напретку, а највећи изазов биће дуели шеснаестине финала Лиге конференција против молдавског Шерифа 16. и 23. фебруара.

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести