ФУДБАЛЕРИ СТРАЖИЛОВА СПРЕМНИ ЗА ПРОЛЕЋНИ ДЕО СЕЗОНЕ Добре шансе за виши ранг

Почетак другог дела сезоне у Другој новосадској лиги играчи Фудбалског клуба „Стражилово“ дочекују спремни.
a
Фото: ФК Стражилово

У првој утакмици, 10. марта, они ће се у Мошорину састати са „Милетићем“, којег су у јесењем делу такмичења победили на свом терену резултатом 4:0.

Како каже председник Управног одбора „Стражилова“ Драган Кљајић, пласиравши се на треће место, карловачки сениори су постигли више од очекиваног с обзиром на то да су се лане после дванаестогодишње паузе вратили поново у игру.

– У оквиру припрема за наставак сезоне одиграли смо четири меча – каже Кљајић. – У недељу је  била последња пријатељска утакмица у којој смо се састали са „ЧСК“ из Чортановаца, а пре тога смо одмерили снаге са тимовима ФК „Петроварадин“ из Петроварадина и „Виноградар“ из Лединаца, као и са нашим ветеранима. Припремали смо се на нашем игралишту за пролећни део првенства, а користили смо и терен у Дворској башти.

По његовим речима, Карловчани ће наставити такмичење са појачањем у својим редовима. Из вишег ранга такмичења у „Стражилово“ се вратио Никола Кнежић, а заинтересованост да се укључе у тим показало је и неколико млађих играча.

– Добра атмосфера и услови за рад допринели су томе да је одзив фудбалера одличан – каже председник Управног одбора. – Обезбедили смо опрему играчима, омогућили им да се тренинзи обављају и у вечерњим сатима, када заврше друге обавезе, захваљујући рефлекторима које смо прошле године поставили. Узимајући све у обзир мало су нам и амбиције порасле. Тежимо да уђемо у виши ранг за шта имамо добре шансе кроз бараж.

Зорица Милосављевић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести