Фудбалери суботичког Спартака припремају се на Златибору

Фудбалери Спартака после неколико тренинга на свом стадиону преселили су се у стару базу на Златибору, где ће до 15. јула брусити форму.
spartak
Фото: ФК Спартак

По доласку на планинску лептицу Суботичани су одиграли утакмицу са новим суперлигашем Златибором и победили са 3:2 (1:1). Стрелци за Спартак су били Шимура у 20. и Хрстић у 65. и 86. минуту. Према речима шефа стручног штаба Владимира Гаћиновића, прва провера на Златибору је била успешна.

- И поред малог умора од пута приказали смо добру партију . Добро смо трчали, а то је у овом тренутку најважније. Очигледно да мини пауза није оставила трага на фудбалерима. Играле су две екипе по полувреме и задовољан сам виђеним. С обзиром да смо у доброј кондицији углавном ћемо радити с лоптом и играти утакмице – каже Гаћиновић.


Екипа

На Златибору су ови играчи - голмани: Мишко Дубљанић, Иван Докић, Филип Дујмовић, централни бекови: Немања Текијашки, Михајло Иванчевић, Слађан Ракић, Филип Јовић, Немања Бранковић, Лука Јанчић, бекови: Стефан Милошевић, Илија Миодраговић, Огњен Мажић, централни везни играчи: Милан Марчић, Нобуру Схимура, Лазар Туфеyић, Јован Лазић, Андрија Милић, Алекса Ђурасовић, крилни грачи: Стефан Денковић. Миле Савковић, Никола Срећковић, Страхиња Јовановић, Никша Вујановић, Максим Андрушенко Максим, Дамјан Гојков, нападачи: Стефан Шормаз, Лука Бијеловић, Срђан Хрстић и  Никола Трипковић.


Према плану, Спартак би на Златибору требало да одмери снаге  са Радником из Сурдулице, Пролетером из Новог Сада, Железничаром из Панчева, Младошћу из Лучана и са београдским  Радом.

-  Имамо сјајне услове за рад, придржавамо се мера  које су прописане и немамо никаквих проблема. Једино су терени пребукираним, али се сналазимо некако. Расположење је одлично, што је од изузетне важносто. Следе нам нове провере, најбитније да сви будемо здрави и у том случају урадићемо све планирано – поручио је Гаћиновић.

Према најавама из клуба, Суботичани су намерни да се појачају, а у финишу припрема  требало би екипи да се прикључе фудбалери кој се у Суботици опорављају од вируса - Давид Дунђерски, Владан Видаковић и  Бранимир Видаковић.

Г. К. – С. Ст.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести