ФУДБАЛЕРИ ТСЦ-а ДЕКЛАСИРАЛИ НАПРЕДАК 6:0 Одигран меч последњег кола Суперлиге Србије

БАЧКА ТОПОЛА: Фудбалери ТСЦ-а победили су Напредак резултатом 6:0 у мечу последњег кола Суперлиге Србије
lopta
Фото: pixabay.com

Лако су фудбалери ТСЦ –а  у последњој утакмици овог првенства савладали Напредак, за све време меча Тополчани су имали пуну иницијативу и стварали прилике, а на крају постигли су и шест погодака, мада су могли и много више.

Асистент за прва два гола домаћина био је Ифет Ђаковац, а стрелци Александар Ћирковић у 6. и Петар Станић у 42. минуту. Станић је други гол на мечу дао у 53. минуту, после асистенције Немање Стојића, Милош Пантовић је у 59. повисио на 4:0, а на 5:0 Ћирковић другим голом на мечу у 79. Резервиста Бенце Сос је голом у 81. минуту поставио коначан резултат, после треће асистенције Ђаковца на мечу.

Овом победом ТСЦ је стигао до 75. освојеног бода,  а учинак Тополчана је исти као и у минулом  првенству када су били други.

Преостали мечеви последњег кола плеј-офа играју се у суботу, кад ће Црвена звезда дочекати Чукарички, Партизан крагујевачки Раднички, а Војводина лучанску Младост.

Дневник/ Г. К. /Танјуг

БАЧКА ТОПОЛА: ТСЦ арена, гледалаца око 1.000, судија: Стаменковић (Београд), стрелци: Ћирковић   у 6. и 78. Станић у 42. и 53. и Пантовић у 58. и Шош у 81. минуту.
ТСЦ: Илић – Крстић, Стојић (Поповић), Влалукин – Петровић (Шош, Јовановић), Милосављевић, Вулић (Пејић) – Ћирковић, Ђаковац,  Пантовић (Ракоњац)– Станић.
НАПРЕДАК: Балевић – Благојевић, Гајић, Садиковић, Миладиновић, Томић – Бастајић, Марјановић, Јовић, Станојловић  – Скочајић (Станковић). 

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести