Фудбалери ТСЦ- а и даље без пораза у шампионату

Фудбалери ТСЦ- а из недеље у недељу пријатно изненађују домаћу јавност.
partizan tsc, fk partizan
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

Одиграли су седам утакмица и још увек нису доживели пораз, с тим што су на два тешка гостовања, Војводини у Новом Саду и Партизану у Београду освојили по бод, што је заиста успех за дивљење. Тренутно су водећи на табели (Звезда има две утакмице мање) и како су до сада играли реално је да остану међу водећим екипама.

Изузев ваљда самих фудбалера, струке  и њихових навијача мало ко је очекивао да ће Тополчани одолети Партизану, играли су нерешено – 1:1. - Освојили смо велики бод против одличног Партизана, који је контролисао игру и приморао нас да се у већем делу утакмице бранимо. Чињеница је да смо имали и много среће, домаћин није реализовао неколико добрих прилика, али смо  срећу ваљда и заслужили играјући храбро и борећи се витешки.  Ово је велики успех за нас као новајлију у елити и заиста  имамо много разлога за задовољство. Честитам својим играчима на борбености и на великом боду, као и фудбалерима Партизана на фер борби  – рекао је шеф струке ТСЦ- а  Золтан Сабо. Ненад Лукић је погодио мрежу иза Стојковића, што се касније испостваило било довољно за велики бод.

- Одиграли смо храбро, борили смо се за сваку лопту и награђени смо за такву партију. Постигао сам један од најбржих голова у досадашњем току првенства, што нам је донело велико самопоуздање. Бод у утакмици са учеником Лиге Европе  на његовом терену је велики подстрек за нас, па се надамо да ћемо и након паузе пружати квалитетне партије и остварити добре резултате. Прија нам поглед са врха, као и нашим бројним и верним навијачима – казао је Ликић 

С. Ст.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести