Фудбалери ТСЦ -а са оптимизмом улазе у утакмицу с Напретком

Фудбалери ТСЦ - а гостују данас Напретку у Крушевцу и бориће се за бодове, а у среду на истом стадиону одмериће снаге са истим ровалом у националном Купу.
zoltan sabo
Фото: Золтан Сабо, фото: ФК ТСЦ

- Атмосфера у екипи је одлична. Добра игра и висока победа у сусрету са Јавором (5:0) учинили су да у Крушевац путујемо са великим оптимизмом. Утакмица ће бити веома тешка и резултатски неизвесна. Као и прошле сезоне, имамо две везане утакмице против Напретка и надам се да ћем из обе изаћи као победници. Напредак  игра све боље, али сам уверен да смо ми тренутно у предности, без обзира што смо гости.Концентрисали смо се на првенствени дуел и заиста верујем да стадион под Багдалом није неосвојива тврђава и да можемо до жељеног резултата – реко је тренер Тополчана Золтан Сабо.     

Све бољи Михајло Бањац је нагласио да се по први пут сусреће са ситуацијом да у неколико дана игра  и лигашку и Куп утакмицу против истог противника.

- Сасвим смо се усредсредили на првенствену утакмицу, а тек након ње окренућемо се купу. Напредак је тврда екипа и не смемо да је потценимо. Ако будемо одиграли слично као у дуелу са Јавором верујем да ћемо тријумфовати. Уз засита искрено уважавање домаћина, сматрам да ћемо се ми питати на терену. Пружимо ли партију на нивоу наших релних могућности бодови ће припасти нама  – оптимиста  је Бањац.

Ђуро Зец прошле сезоне носио је дрес Напретка, а данас ће играти против бивших саиграча.

- Екипа Напретка, са новим тренером Стевановићем, постиже све боље резултате. Имају Крушевљани неколико одличних појединаца  и било би погубно по нас да их потценомо. Очекујем тежак меч, а на нама је да пружимо максимум и да тријумфујемо. Што се мене лично тиче, за Напредак ме вежу дивне успомене, с тим што сам професионалац и што ћу дати све од себе да ТСЦ тријумфује под Багдалом – јасан ке Зец.    

Г. К. 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести