Фудбалери ТСЦ-а у Сенти спремно дочекују Чукарички (17)

У редовима новог суперлигаша ТСЦ – а из Бачке Тополе имају разлога за задовољство због онога што је екипа показала  у прва три првенствена кола, забележила је све три победе.
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

- Очекујем веома тешку утакмицу против одличне екипа Чукаричког, која се лепо представила на европској сцени. Младу и талентовану екипу предвиди одлични тренер Веселиновић, чија је фудбалска филозофија да постигне гол више од ривала.И ми играмо нападачки, без обзира на име ривала, што смо показали у претходна три првенствена сусрета.Подразумева се да ћемо тежити победи и много се уздамо у помоћ наших верних и бројних навијача. Изазов је велики, а ми верујемо да можемо успешно на њега да одговоримо - каже сјајни стратег Золтан Сабо.

Све бољи нападач Филип Арсенијевић се узда у инспиративни амбијент на стадиону у Сенти.

- Сматрам да смо одиграли веома квалитетно против Спартака у Суботици, да смо заслужено тријумфовали и да је остао жал што нисмо дали још који гол. Чукарички је на европској сцени показао да има екипу која ће играти значајну улогу у домаћем првенству  и која ће без сумње доћи у Сенту са победничким амбицијама.И ми смо намерни да наставимо победнички низ и очекујемо да у лепом амбијенту остваримо циљ – нада се Арсенијевић.

Капитен Саша Томановић за сада  веома успешно предводи ТСЦ.

- Одиграли смо три добре утакмице и освојили максималан број бодова. У добром расположењу дочекујемо квалитетног ривала и не видим разлога зашто се не би надали успеху. Предвиђам лепу фудбалску предствау у надам се да ћемо са навијачима прославити четврту првенствену победу – најавио је Томановић.

И у прволиогашкој конкуренцији ТСЦ је имао лепу посету  на стадиону у Сенти, с обзиром да је у елити стартиовао мимо свих очекивања  логично је да ће публике бити све више. Тополчани и Чукарички почињу борбу за бодове у 17 часова, а према предвиђањима домаћина тринине ће бити испуњене до последњег места.      

С. Ст.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести