Војводина - Земун 0:3

У 28. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине изгубили су од Земуна на “Карађорђу” резултатом 0:3.
fk vosa
Фото: ФК Војводина

90 минут: До краја утакмице није више било прилика ни на једној страни. Тако је Екипа Земуна заслужено славила у Новом Саду. За разлику од гостију Војводина није успела да искористи ниједну прилику. 

84. минут: Измена у земуну. Ђенића је на терену заменио Марковић.

80. минут: Навијачи са трибина узвикују: "Столице одлази". Војводина је извриша и трећу измену. Уместо Зличића ушао је Калезић.

71. минут: Војводина није искористила још једну прилику. Шутирао је Вукасовић, али је погодио стативу.

69. минут: Измена у Војводини: Уместо Арсића ушао је Суботић.

65. минут: У наставку није било шанси ни на једној страни. Жути картон зарадио је Зличић

54. минут: Земун је повео са 3:0 из пенала. Наиме, Лакићевић је у шеснаестерцу срушио Вукадиновића, па је арбитар показао на белу тачку. За разлику од Новосађана Земунци су били прецизни са једанаестерца, а стрелац је био Вучић.

50: минут: У првих пет минута наставка није било прилика ни на једној страни. Додуше, навијачи су приредили бакљаду, па је на кратко сусрет био прекинут. 

Војводина је извршила прву измену, па је уместо Михајловића друго полувреме започео Месаровић.

Полувреме

45. минут: Војводина је пропустила изгледну прилику да смањи предност Земуна из пенала. Наиме, неко од играча Земуна је у свом шеснаестерцу играо руком. Судија је показао на белу тачку, шутирао је капитен Новосађана Јованчић, али је голман гостију Милошевић одбранио. Тако је остало 2:0 за Земун.

31. минут: Фудбалери земуна повећали су вођство на 2:0. Поново је Војводина погрешила у одбрани, лопта се одлила до Ласицкаса, који ју је прихвтио и са 17 метара ју је послао у леви донји угао Роцковљевог гола.

17. минут: Змену је повео 1:0. Погрешио је Јованчић на средини. Земун је дошао до лопте, уследио је пас ка Симићу, а овај је заобишао голмана Војводине Роцкова и послао лопту у мрежу домаћих.

10. минут: Први су до шансе на мечу дошли гости и то у 6. минуту, али су Новосађани лако решили ову ситуацију. Затим су прилику за погодак имали домаћи. Езе је шутирао, али је одбрана Земуна била на месту.

 

Партизан – Радник         2:0

Борац – Бачка                 2:0 

Јавор – Чукарички           3:3 

Мачва – Црвена звезда (17)

Напредак – Младост      (17)

Спартак – Рад                 (17)

 

Oд 18 сати, у СЦ “Слана Бара” игра се финале Купа Србије у рукомету.

У договору између фудбалског и рукометног клуба Војводина, сви гледаоци који купе улазницу за фудбалски меч између Војводине и Земуна, на поклон ће добити улазницу за финале Купа Србије у рукомету. Слободан улаз на одлучујући меч за пехар освајача Купа Србије имаће и сви власници сезонских улазница ФК Војводина, а након што одиграју меч против Земуна, рукометном финалу присуствоваће и фудбалери “старе даме”.

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести