Фудбалери Војводине припремају се за суботњу утакмицу са Радом

У  Војводини се смирује непријатна ситуација изазвана оставком шефа стручног штаба Драгомира Окуке.
Djuric Milan/J. Grlic
Фото: Ј. Грлић/ Милан Ђурић верује да ће бити спреман за дуел с Радом

Првотимци су јуче одрадили тренинг и наставили да се припремају за следећу утакмицу, а то је дуел 18. кола Суперлиге, у којем ће, на Бањици, одмерити снаге са екипом Рада. “Грађевинари” су остали дужници црвено-белима, пошто су их изненадили летос на “Карађорђу”, када су неочекивано тријумфовали резултатом 2:1, головима Денића и Шипчића. Због тога, али и не само зато, Новосађани желе да им се реванширају и победом крену у финиш јесењег дела првенства.

- У веома доброј атмосфери, прожетој оптимизмом, одрадили смо тренинг у уторак - рекао је Радован Кривокапић, који ће, како је јуче на званичном сајту клуба потврђено, заједно са Зораном Васиљевићем водити екипу. - Посетио нас је и директорски двојац, Јевтић и Дракулић, који нам је пожелео срећу у раду и успехе у предстојећим изазовима.

Црвено-бели ни на Бањици неће моћи да заиграју у комплетном саставу.

- Дамир Зломислић и Даниел Граовац и даље су ван екипе због повреда, тако да сигурно на њих нећемо моћи да рачунамо. Није тренирао ни Милан Ђурић, али очекујемо да га видимо у пуном тренингу већ данас и верујем да ће заиграти против Рада. Наравно, ван екипе је, иако тренира, и капитен Никола Антић, који одрађује суспензију од две утакмице због црвеног картона зарађеног у Лучанима. Он се припрема за сусрет са Мачвом, који је на програму у Новом Саду у наредну среду - додао је Кривокапић.

Милан Ђурић осетио је бил у примицачу у сусрету са Земуном и, више превентиве ради, током протекла два дана није тренирао.

- Радим свакодневне терапије и очекујем да почнем данас с тренинзима, јер бих волео да будем спреман за суботу. После свих дешавања у клубу, изазваних одласком тренера Окуке, и повреда појединих играча битно је да се што више нас опорави од озледа и да тренер Кривокапић има што већи избор. Сигурно је да ћемо настојати да на Бањици пружимо максимум и реванширамо се Раду за пораз у Новом Саду. Бодови би нам пуно значили у финишу првог дела сезоне и време је да се тргнемо и да не дозволимо више себи да их олако губимо - најавио је Милан Ђурић.

Утакмица Рад - Војводина игра се на Бањици у суботу, од 13 часова.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести