Фудбалери Војводине у четвртак одлазе у Турску

Фудбалери Војводине завршили су први део зимских припрема у Старој Пазови, вратили су се у Нови Сад, а шеф стручног штаба Илија Столица дао им је слободан дан како би се припремили за сутрашњи одлазак у Белек.
Nemanja Subotic/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/ Немањи Суботићу (с лоптом) и саиграчима следи рад на обалама Медитерана

У Турској ће тренирати од 25. јануара до 7. фебруара и за то време одиграти четири или пет тренинг-утакмица, прву у суботу против Слована из Братиславе.

Јучерашњи тренинг пропустио је због лакше повреде млади штопер Ранко Веселиновић, док су сви остали кандидати за тим радили пуном паром. За сада, нових лица међу играчима Воше нема,што не значи да их неће бити до поласка у Турску,што зависи од исхода разговора с интересантним фудбалерима за црвено-беле. Подсећања ради, до сада су клубу приступили Марко Путинчанин (Вождовац), Винсент Езе (Металац) и Александар Радовановић (Спартак ЖК), а жеља су још један  штопер и нападача.

- Имали смо одличне услове за рад у Старој Пазови и настојали смо да их максимално искористимо - рекао је Илија Столица, сумирајући утиске о првом делу припрема. - Односом играча према обавезама и прихватањем постављених  захтева изузетно сам задовољан, иако има детаља које желимо да променимо. У првој тест утакмици с Радом сви играчи су добили отприлике исту минутажу, а у Турској ће почети борба за место у тиму. Важно је и то што смо младићима из нашег погона пружили прилику да покажу шта знају, а од сада ће све зависити од њих самих и труда који буду уложили и показали.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести