ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ У НЕДЕЉУ ДОЧЕКУЈУ НАПРЕДАК У 25. КОЛУ СУПЕРЛИГЕ: Рачуница је „девет од девет“

Мало ко је у Вошином колективу разложно могао да објасни пораз од Чукаричког на домаћем терену.
1
Фото: Алекса Вукановић стрелац другог гола против Чуке, фото: Ф. Бакић

Сваки члан је био свестан важности резултата и свако је ту утакмицу најављивао као финале у трци ка европској перспективи. На том путу прва следећа препрека је Напредак, последњепласирана екипа на табели плеј-офа, али колектив који је у финишу испустио победу против Партизана у претходном колу.

– Нама су преостале још три утакмице до краја првенства, а ова са Напретком је веома битна. Играмо против екипе која је растерећена, која не трпи притиске и која ће да се брани у ниском блоку – претпоставио је тактику Крушевљана тренер Војводине Божидар Бандовић. – Што се нас и наше игре тиче, ми смо искпористили свако право на грешку. Морамо да се вратимо оној игри којом смо долазили до голова и победа. Утакмица са Чукаричким није била по мери, посебно у првом полувремену. После низа утакмица и резултата за респект можда је дошло до емотивног пражњења. Међутим, верујем да су претходни мечеви били прави показатељ наше вредности. Рачуница је јасна, до краја су нам потребне све три победе. То је наш циљ.


Бесплатно на трибине

С обзиром на важност утакмице и жељу Вошиних фудбалера да загрми песма навијачка са трибина „Карађорђа“, управа клуба одлучила је да позове сугрђане и све навијаче којима је до Војводине стало да бесплатно заузму место на трибинама. Капије стадиона биће отворене један сат пре почетка меча.


Што се тиче здравственог билтена, сви играчи су здрави, кажњених нема, тако да  Бандовић може да рачуна на састав какав би и пожелео за сусрет са Напретком, први у низу од три искушења која следе. Потом ће Војводина у госте код Радничког у Крагујевац, а првенствену трку европске позиције на суперлигашкој табели завршиће утакмицом са лучанском Младости на „Карађорђу“.

Почетак недељне утакмице са Напретком планиран је у 19.30 часова. Пренос је на каналу Арена премијум 2.

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести