Фудбалери Војводине вредно тренирају у ФЦ Вујадин Бошков

После дводневне паузе фудбалери Војводине наставили су с тренинзима, припремајући се за пет последњих пет утакмица ове јесени.
Trening FK Vojvodina/A. Predojevic
Фото: А. Предојевић/С јучерашњег тренинга Новосађана

Тренутно осмопласирана екипа Суперлиге паузу ће искористити, по речима шефа стручног штаба Драгомира Окуке, за појачан рад како би до краја овог дела лиге искористила релативно лакши распоред и увећала број бодова. То би јој омогућило да на пролеће, уз неопходна освежења у тиму, ипак уђе у битку за европску визу. Подсећамо да су пред црвено-белима дуели са Земуном, Мачвом и Пролетером код куће и гостовања Раду и Бачкој.

Тренутно су ван погона Александар Месаровић и Никола Гајић, који се с младом У-21 репрезентацијом, као и реконвалесценти Милан Ђурић, Никола Срећковић и капитен Никола Антић. Они раде индивидуално, док је и даље одсутан Александар Мирков, који се опоравља од операције.


Дружење са школарцима

Данас поподне један број првотимаца Војводине (од 15 сати) биће гости у ШОСО „Милан Петровић” на Новом насељу, где ће одиграти утакмицу у малом фудбалу с екипом те школе. Тај сусрет организован је у склопу акције „Да ли можеш да победиш ову екипу”, коју организују ова школа и „Ново културно насеље”. Биће то прилика да се на спортском терену друже полазници ШОСО „Милан Петровић” и новосадског суперлигаша, размене поклоне и успоставе пријатељства. Медијски покровитељ ове акције је лист „Дневник”.


Предвиђено је одигравање тренинг утакмице са Спартаком у суботу, у ФЦ “Вујадин Бошков”, у 12 часова, а не у 13.30 часова, како је раније планирано. До промене термина дошло је како би љубитељи фудбала могли да испрате ову и утакмицу између репрезентација Србије и Црне Горе, у оквиру Лиге нација.

Текст и фото: А. П.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести