Фудбалски клуб ТСЦ из Бачке Тополе ангажовао врсне стручњаке

Фудбалски клуб ТСЦ из Бачке Тополе има велике амбиције наредне, сезоне, као и онима касније. Предстваљени су кључни људи који би  планове на спортском терену требало да спроведу у делу. За спортског директора постављен је Золтан Сабо, шефа стручног штаба биће Петар Курћубић.  
topola
Фото: ФК ТСЦ

На промоцвији Сабо и Курћубић су изразили задовољство ангажовањем у ТСЦ Бачка Топола и истакли да верују у напредак и развој тог клуба.      

„Наш први циљ је пласман у Прву лигу Србије. За то су нам потребна адекватна појачања, која би појачала екипу“, рекао је Сабо и додао да ће у ТСЦ довести играче који могу да помогну да се тај клуб у наредном периоду пласира и у Суперлигу Србије.       

Нови шеф стручног штаба Петар Курћубић истакао је да је веома задовољан амбицијама које показује ТСЦ као клуб и да је дугорочан план рада био пресудан да се определи.

Власник САТ-ТРАКТА, генералног спонзора ТСЦ Бачка Топола, Јанош Жембери подсетио је да клуб гради фудбалску академију, захваљујући вишемилионској донацији Фудбалског савеза Мађарске.

С. Ст. 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести