Гатузо: Све видим дупло, болујем од аутоимуне болести

НАПУЉ: Не умирем, болујем од аутоимуне болести већ 10 година, све то утиче на мој вид, тренутно све видим дупло, али вратићу се у нормалу и још лепши, открио је чувени италијански фудбалер и актуелни тренер Наполија Ђенаро Гатузо.
г
Фото: Youtube Printscreen

Он је после синоћње утакмице против Торина (1:1) дошао пред новинаре са видљивим проблемима на десном оку, а претходно је на мечу против Лација имао повез.

"Пре свега желим да пошаљем поруку деци која се погледају у огледало и виде на себи нешто што изгледа необично или нешто што није у реду. Моја порука је да је живот леп и да прихватите све. Моји играчи пате што сам у оваквом стању, знам то, али жив сам. Са овим имам проблем 10 година и ово је трећи пут да ми се стање погоршало, али вратиће се у нормалу и ја ћу се вратити још лепши", рекао је Гатузо, а преноси Газета дело спорт.

Некадашњи трофејни фудбалер Милана додао је да није само проблем у томе што изгледа ружно, већ се због свега осећа веома исцрпљено.

"Замислите да 24 сата дневно све видите дупло. Само би лудак попут мене наставио да ради ствари које ја радим. Тако је, како је. Ово је мој живот и знам да на свету има пуно горих ствари".

Гатузо је истакао и да су га заболели коментари како умире.

"Неки људи већ претпостављају да ми је остало месец дана живота, да умирем, али уверавам вас да је све у реду. Кад умрем, само ме одведите на стадион, тамо сам и живео", истакао је Гатузо, светски шампион са Италијом 2006, као и освајач две Лиге шампиона са Миланом (2003, 2007).

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести