Гобељић пред Радник: Навијачи, напуните трибине уочи ЛШ

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић позвао је навијаче да дођу у великом броју на утакмицу против Радника у 8. колу Суперлиге и направе одличну увертиру пред дуел са Наполијем на старту Лиге шампиона.
Marko Gobeljic/FK Crvena zvezda
Фото: Марко Гобељић/ФК Црвена звезда

"Пријао нам је краћи одмор током репрезентативне паузе после успеха на европској сцени и одличних игара у домаћој лиги. Настављамо борбу за шампоионску титулу. Сви смо видели колико велико интересовање влада, посебно сада када су се продавале карте за Лигу шампиона и волео бих да видимо и пред првенствену утакмицу такве гужве", рекао је Гобељић за клупски сајт.

Звездин универзалац истиче да је Радник незгодан противник и да мора најозбиљније да се схвати.

"Мораћемо да уђемо у утакмицу максимално фокусирано, да се добро поставимо на терену, будемо оштри и борбени како бисмо забележили нову победу".

Према његовим речима црвено-бели не осећају превелики притисак, већ да су навикли да у сваки меч улазе са циљем да победе.

"Стекли смо велико искуство протекле сезоне, екипа је остала на окупу и то је наша велика предност. Стигла су нам и појачања, реч је о заиста одличним играчима. Имамо два изузетно квалитетна тима, ко год изађе на терен даће максимум, нема потребе сумњати у победу".

Гобељић очекује велику подршку присталица против Радника.

"Ја ћу окачити на све своје друштвене мреже позив за навијаче, толико нам значи њихова подршка. Поручио бих само да бисмо ми фудбалери били најсрећнији када бисмо у првенству видели пуне трибине. Сада је време да напунимо Маракану пред почетак Лиге шампиона", закључио је Гобељић.

Утакмица између Црвене звезде и Радника игра се у суботу од 20.30 на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести