ГРАДСКА ЛИГА НОВОГ САДА Клисанима важни бодови

Борац (НС) - Хајдук (НС) 3:0 (3:0)
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

НОВИ САД: Игралиште Борца, судија: Мелих (Нови Сад). Стрелци: Милојевић у 17. Ђорђијевски у 27. и Кажић у 37. минуту.

БОРАЦ (НС): Пелегрин, Родић (Вучковић), Кажић, Јашовић, Милановић, Поповић, Перишић (Драгомировић), Милојевић (Бајић), Тодоровић (Цвјетићанин), Ђорђијевски (Караћ), Папрић.

ХАЈДУК (НС): Млађан, Атељевић (Латиновић), Краснић, Ефендић, Дубак (Ђуришић), Поповић, Галетин (Лалуја), Томић (Чокорило), Допуђа, Косец, Стаменковић (Зељковић).

Новосадски дерби заслужено је припао екипи која се бори за прво место. Све су домаћи решили у првом полувремену, а после продора по левој страни мрежа Хајдука затресла. Након лепе акције и центаршута, а потом и повратне лопте Радића, Ђорђијевски је пронашао пут ка мрежи. До полувремена је Кажић је мајсторским лоб ударцем повећао резултат. У наставку је тренер Михајловић шансу пружио играчима са мањом минутажом који су показали завидан ниво форме али не и потребну ефикасност, па се утакмица завршила головима из првог полувремена.

М. По.

Москва - Динамо 1:3 (0:1)

НОВИ САД: Игралиште Црвене звезде, судија: Шијан (Нови Сад). Стрелци: Зековић у 54. за Москву, а Илић у 13. Гојков у 72. и Си. Мишкић у 88. минуту за Динамо. Жути картони: Томић и Митровић (Москва).

МОСКВА: Бичкаи, Божић, Калаба, Зековић, Митровчан, Ступар, Човић (Билак), Томић (Ђурковић), Тот, Миљић, Лато (Лапчевић).

ДИНАМО: Мартиновић, Суботин, Орлић, Ст. Мишкић (Пешић), Илић, Шегуљски, Митровић (Лојаница), Дубравац (Си. Мишкић), Сабо, Михајловић, Гојков.

Пружила је екипа Москве достојан отпор водећој екипи у лиги. У првом полувремену екипа из Будисаве стигла је голом Јована Илића до предности. У наставку су домаћи преко Николе Зековића успели да поравнају резултат. У последњих 18 минута напади гостију уродили су плодом, а за ново вођство потрудио се Недељко Гојков. Два минута пре краја резервиста Синиша Мишкић голом је потврдио победу.       

М. По.

Ченеј - Виноградар 1:2 (0:1)

ЧЕНЕЈ: Игралиште Ченеја, судија: Гргуровић (Петроварадин). Стрелци: Јаћимовски у 71. за Ченеј, а Курешевић у 44. и Сладић у 90. минуту за Виноградар.

ЧЕНЕЈ: Костић, Ћурчић, Малетић, Проле, Драгин, Салонски (Возар), Стојковић (Вилотијевић), Радосављевић, Јаћимовски, Милошев, Васић.

ВИНОГРАДАР: Н. Елез, Поповић, С. Елез, Шербез, Буквић, Ербез, Курешевић, Газивода, Сладић, Челић, Милосављевић.

За домаће су погодни били финиши првог и другог полувремена. У првом је Курешевић одлично одреаговао на центаршут са леве стране и матирао Костића. У наставку су напади домаћих уродили плодом, а за изједначење потрудио се Јаћимовски.

У последњем минуту регуларног дела Сладић је након контра напада пронашао пут ка мрежи па су се на крају гости радовали победи.

М. По.

Сланобарац – Борац (Р) 1:4 (1:2)

БУДИСАВА: Игралиште Динама. Судија: Милутиновић (Нови Сад). Стрелци: Лончар у 24.за Сланобарац, а .Васиљевић у10. Бартић у 36. и 61. и Степанов у79. минуту за Борац.

СЛАНОБАРАЦ: Нинић, Греку (Ковач), Бањац (Миљевић), Мацакања, Ћулибрк (Манић), Станић, Микан, Лончар, Бериша (Стефановић), Томов(Петковић),Мичко.

БОРАЦ: Миланков, Бурсаћ (Карановић), Јовановић, Лабовић, Недељковић (Маричић), Новаковић, Бартић , Милошевић, Степанов, Васиљевић, Идризи.

Екипа из Раковца однела је заслужено бодове из Будисаве. Само у првом полувремену домаћин је пружао достојан отпор, да би у наставку момци тренера Перишића додали гас и дошли до убедљиве победе. Повели су гости голом Дејана Васиљевића.За изједначење се потрудио Миле Лончар. До одласка на одмор гости су успели да дођу до нове предности, уз стрелца Бартића. Исти играч је у наставку матирао Нинића, а за убедљивију победу потудио се Никола Степанов. 

М. По.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести