ГРАДСКА ЛИГА НОВОГ САДА Лидер без грешке до победе

Сириг – Хајдук (Г) 3:0 (2:0)
fudbal lopta pix
Фото: pixabay.com

СИРИГ: Спортски центар Мика и Мишке, гледалаца: 100, судија: Милутиновић (Нови Сад), стрелци: Ружин у 10, Марјанов у 13. и Рабљеновић у 85. минуту, жути картон: Голић (Хајдук).

СИРИГ: Видовић, Радосављевић (Вулић), Б. Брежњак, Танасић, Декић, Грујичић (Којовић), Радић (С. Брежњак), Косић, Марјанов (Вукеља), Вујановић, Ружин (Рабљеновић).

ХАЈДУК (Г): М. Радаковић, Смиљанић, Ракић, Цветковић, Јовановић, Тошић, Голић, Ј. Радаковић, Петковић, Николић.

Лидер је рутински уписао још једну победу. Гости из Гардиноваца, наступили су са десет играча, а њихову браву откључао је Бојан Ружин, ударцем искоса са осам метара. Александар Марјанов је ефектно погодио мрежу Хајдука шутем ван казненог простора, док је коначан резултат, пет минута пре краја, поставио Владимир Рабљеновић, после асистенције Срђана Брежњака.     

М. Менићанин

Железничар - Обилић 2:1 (2:0)

НОВИ САД: Игралиште Железничара, гледалаца 50, судија: Лукић (Нови Сад), стрелци: Булатовић у 9. и Радовић у 21. за Железничар, а Новаковић у 65. минуту за Обилић. Жути картони: Булатовић (Железничар), Миланковић, Новаковић (Обилић).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Блашћанин, Киш, Предојевић, Самарџија, Божић, Стојковић, Радовић, Сикимић, Нишкић, Јоксимовић (Марешћук), Булатовић.

ОБИЛИЋ: Младеновић, Д. Добрић (Новаковић), Љ. Панић, С. Добрић, Ђукић, Вукотић, Скелеџић, М. Панић, Живанчев, Р. Панић, Миланковић.

Одлично су улшли у уткамицу фудбалери Железничара и већ после двадесетак минута водили са 2:0. Потом су стали нису имали снагу да наставе у истом ритму па су гости из Вилова у наставку меча успели да смање резултат.    

С. П.

Хајдук (НС) - Бачка 0:6 (0:3)

НОВИ САД: Игралиште Борца на Клиси, гледалаца 50, судија: Пантић (Нови Сад), стрелци: Плавшић у 3. Леђанац у 5. и 70. Роквић у 30. и 58. и Глишић у 77. минуту. Жути картон: Шаколи (Хајдук).

ХАЈДУК: Лишић, Краснићи, Поповић, Мирковић, Томић, Шаколи, Бакић, Лукић, Стаменковић, Чокорило, Човић.

БАЧКА: Струхарик, Н. Павлов, Ристивојевић, Р. Павлов (Ковачевић), Зељуг, Ђаковић, Милић (Глишић), Плавшић, Роквић (Слепчев), Леђанац, Софранин (Тодоровић), Трифуновић.

Фудбалери Бачке из Бегеча лако су дошли до победе у сусрету са младом екипом Хајдука. После само пет минута игре Бегечани су водили са два гола разлике па није било дилеме око коначног исхода.     

С. Ч.

Москва - Милетић 5:0 (1:0)

НОВИ САД: Игралиште Црвене звезде на Видовданском насељу, гледлааца 50, судија: Акин (Футог), стрелци: Роговић у 42. Манић у 50. Тот у 55. Новаковић у 61. и Бериша у 87. минуту.

МОСКВА: Лончар, Јанков (Васић), Чавић (Новаковић), Лековић, Манић, Лато (Ђурковић), Микан, Роговић, Бериша, Тот, Спајић.

МИЛЕТИЋ: Петковић, Рогић, Славнић, Симић, Бањац, Багић, М. Тривуновић, Г. Тривуновић.

Иако су на Видовданско насеље стигли са осморицом фудбалера, и све до крај првог дела сусрета успели су да сачувају своју мрежу. Играли су гости чврсто, бункер и уз то сјајно је бранио голман Петрковић. У другом делу уморили су се фудбалери Милетића и играчи Москве успели су још четири пута да погоде мрежу гостију.    

Р. В.

Борац - Ченеј 5:2 (2:2)

РАКОВАЦ: Игралиште Борца, гледалац 80, судија: Кизић (Нови Сад), стрелци: Миланов у 31. Перић у 44. и 49. (оба из пенала), Маричић у 58. и Миљковић у 88. за Борац, а Возар у 35. и 37. минуту за Ченеј.

БОРАЦ: Новаковић, Поповић, Миланов, Маричић, Трифунов, Недељковић, Тамаш (Бурсаћ), Јовановић, Миљковић, Перић, Калабић (Кесић).

ЧЕНЕЈ: Дакић, Рогић, Плавшић, Мирков, Салонски, Милошев, Стојковић, Возар, Сендерак, Радосављевић, Крстевси.

Гости из Ченеја у првом делу сусрета били су бољи противник и чак су водили головима Владимира Возара. Међутим, у другом делу сусерета понестало им је снаге и тако су фудбалери из Раковца преокренули резултат.

Б. Ст.

Слога - Виноградар 0:8 (0:3)

ЛОК: Игралиште Слоге, гледалаца 50, судија: Стојшић (Нови Сад), стрелци: Буквић у 23. (из пенала), Периновић у 38. 37. и 89. Челић у 45. 55. и 78. и Шебез у 86. минуту. Жути картони: Аникић, Ахметовић (Слога).

СЛОГА: Аникић, Јојард, А. Видић, С. Видић, Мишић, Амхетовић, Џамбас (Јовин), Гајић, Н. Видић, Рончевић, Лукић.

ВИНОГРАДАР: Елез, Митић, Релић, Поповић, Буквић, Шебез, Павловић, Стојановић, Рац, Челић, Лаловић (Божин).

Гости из Лединаца су лако дошли до високе победе у сусрету са Лочанима. У првом делу сусрета домаћи су одолевали, али у наставку меча су потпуно стали.   

М. Ж.

Хајдук (Ч) -Тител 7:0 (2:0)

ЧУРУГ: Игралиште Хајдука гледалаца око 100. Судија: Влајић (Буковац). Стрелци: Лазић у 23. и 30. минут, Марков 54. 62, 84. Поповић 77. и Радуловић 89. за Хајдук. Жути картони: Лазић, Марков, Поповић Хајдук. Николић, Ђорђевић Тител.

ХАЈДУК: Николић, Бранчић (Радуловић), Делић, Марковић, Петрић, Лазић, Вујичић, Митровић, Топић, Марков, Росић (Поповић).

ТИТЕЛ: Ђуричић, Фодор, Николић, Младеновић, Бабић, Ј. Караташевски, Пешић (Пап), Ћирко, Петровић, Н. Караташевски (Ђорђевић), Милојковић.

Драган Марков са нова три гола, а укупно их је постигао 43 у досадашњем делу првенства обележио сусрет.  Уз њега истакао се и двоструки стрелац Стефан Лазић, а у стрелце су се уписали и резервисти Никола Поповић и Борис Радуловић.

П. Бундало

Сусек - Пролетер 2:0 (1:0)

СУСЕК: Игралиште Сусека, гледалаца 150, судија: Ђ. Бакић (Нови Сад), стрелци: Старчевић у 38. (из пенала), Вујасиновић у 63. минуту. Жути картони: Лукаја (Пролетер).

СУСЕК: Бројчин 7 (Кизић 7), Крстић 7, Томић 8, Мрвичин 8, Рапић 8, Шовљански 7, Бакош 7 (Живковић 7), Старчевић 8, Папрић 7, Ранков 7 (Вујасиновић 7), Шодић 7.

ПРОЛЕТЕР: Бр. Вебер 7, Малешевић 7, Вукотић 6, Јеремић 7, Аџић 6 (Бо. Вебер), Ердељан 6, Вуковић 6, Лукаја 7, Крстић 7, Пролић 7, Катана 7.

Лакше него што су очекивали фудбалери Сусека дошли су до бодова који им много значи у финишу првенства. Од самог почетка кренули су офанзивно, међутим, одбрана Пролетера одолевала је све до 38. минута. Тада врло добри судија Бакић оправдано показао на белу тачку, а сигуран са линије пенала био је капитен Старчевић.

У другом делу гости су успоставили равнотежу, али само на кратко, да би домаћи појачали темпо, а плод тога је погодак Вујасиновића из  брзе акције у 63. минуту. До краја уткамице било је шанси са обе стране, међутим, резултат је остао непромењен.       

Б. Старчевић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести