Гвардиола: ВАР прави хаос сваке недеље

Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола каже да је ВАР у Премијер лиги направио збрку упркос томе што је његов тим профитирао од те технологије у мечу са Шефилд Јунајтедом.
gvardiola
Фото: Youtube Printscreen

Гости су на Етихаду постигли гол који је поништен после консултације са ВАР технологијом, а у другом полувремену је судија Крис Кавано нехотице помогао Ситију код првог гола Агуера, да би Де Брујне поставио коначни резултат, јавља Спорт клуб.

“Већ сам много пута рекао да имам огромну листу за ВАР, сваки викенд је велики хаос. И у другим утакмицама је био велики хаос. Надам се да ће следеће сезоне бити боље“, каже Гвардиола.

Менаџер Шефилд Јунајтеда Крис Вајлдер, чији тим је претрпео први пораз на страни ове сезоне, био је знатно фрустриранији.

“Поново нам је ВАР поништио гол, то је осми или девети пут овог викенда. Та ситуација не помаже игри у којој нијансе одлучују, али оставићу другима да говоре о томе јер сам ја већ говорио превише“, рекао је Вајлдер.

Прокоментарисао је менаџер гостију и први гол Ситија.

“Видео сам се са судијом и био је искрен у вези са тиме. Сви правимо грешке и верујем да је он сада направио једну. Десило се све јако брзо“, додао је Вајлдер.

Сити је трећи на табели са 41 бодом, а Шефилд Јунајтед је осми са 29.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести