Храбри Бродарац без изненађења против Јунајтеда

БЕОГРАД: Млади фудбалери Бродарца изгубили су вечерас од Манчестер Јунајтеда 2:0 (2:0) и елиминисани су у 1/16 финала Лиге шампиона за играче до 19 година.
fk brodarac
Фото: FK Brodarac

У мечу одиграном пред око 3.000 гледалаца на стадиону Вождовца гостујући тим је головима Индија Бунена у 18. и Тирела Ворена у 29. минуту већ у првом полувремену стекао велику предност, мада је Бродарац претходно имао неколико добрих удараца ка голу Фојтичека. 

Меч је почео минутом ћутања у знак сећања на 60 година од трагедије у којој су приликом узлетања авиона у Минхену погинули чланови посаде и фудбалери Јунајтеда после гостовања Црвеној звезди.

Утакмици је присуствовао и председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза, а у ложи стадиона Вождовца међу званицама били су и Гордан Петрић, Станислав Караси, Милован Ðорић, Владица Поповић и Новица Тончев.

Куљић: Недостајао такмичарски ритам, али радује офанзиван

Тренер младог тима Бродарца Милан Куљић изјавио је вечерас да је недостатак такмичарских утакмица главни разлог што је његов тим поражен од Манчестер Јунајтеда у 1/16 финала Лиге шампиона за играче до 19 година. 

Тренер омладинског шампиона Србије скренуо је пажњу и на индивидуалне грешке своје екипе. 

"Велики број индивидуалних грешака услед недостатка такмичења нас је одвео у пораз. Ми смо у сред припрема за разлику од Манчестера, али задовољан сам офанзивним приступом својих фудбалера", изјавио је Куљић на конференцији за новинаре на стадиону Вождовца.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести