И Бачка путује у Анталију: Снег померио лет

Фудбалери Бачке се увелико припремају за наставак пролећног дела првенства у Супер лиги Србије.
FK Backa na treningu/FK Backa
Фото: ФК Бачка/Фудбалери Бачке на јучрашњем тренингу

Било је предвиђно да Паланчани јучње крену пут Анталије, где ће тренирати у  наредникх 14 дана, међутим, због временских неприлика које владају већ више од 24 часа,  експедиција „плавих“ на пут ће кренути тњек данас у вечерњим часовима.

Па су тако јуче фудбалери Бачке наставили са радом у Бачкој Паланци по већ утврђеном плану и програму стручног штаба. У међувремену Паланчани су се појачали, приступницу су потписали тридесетогодишњи централни дефанзивац Никола Ђурић, доскорашњи члан Динама из Врања. Потпис на уговор до децембра 2019. год ставио је и Дарко Гојковић, двадесетшестогодишњи централни дефанзивац који у Бачку долази из Узбекистана, и он је као и Николић већ задужио опрему и прикључио се саиграчима и ставио на располагане стручном штабу.

Бачка је ове зиме већ довела проверена имена и несумњиво је да руководство клуба заједно са стручним штабом одрађује добар посао у намери да се екипа знатно појача у односу на јесењи део сезоне и што пре уплови у мирну луку и обезбеди опстанак у најелитнијем фудбалском такмичењу у Србији.

С. Р.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести