Играчи ФК Војводине стигли у Египат

Фудбалери Војводине допутовали су у Александрију, где их у недељу очекује пријатељски меч против екипе Пирамидс из Бени Суефа.
Vojvodina u Egiptu/FK Vojvodina
Фото: ФК Војводина

После свега два и по сата лета од Београда до Александрије, експедиција ФК Војводина допутовала је у Египат. У другом највећем египатском граду, црвено-беле је дочекало лепо и сунчано време.

Одмах по доласку у хотел, за фудбалере Војводине био је спреман и организован ручак, након чега ће уследити обавезан одмор, а у вечерњим сатима у плану је тренинг на грандиозном стадиону “Борг ел Араб” капацитета чак 86.000 седећих места, на којем ће у недељу бити одиграна утакмица против екипе Пирамидса.

У договору са својим сарадницима, шеф стручног штаба Војводине Александар Веселиновић одлучио је да на ово гостовање путују следећи фудбалери: Вукашин Пилиповић, Никола Симић, Милан Лазаревић, Младен Деветак, Синиша Саничанин, Александар Мирков, Марко Мандић, Лазар Зличић, Предраг Владић, Немања Суботић, Никола Гајић, Милош Зличић, Ђорђе Пантелић, Михајло Нешковић, Диамантис Хухумис, Дамјан Гојков, Даниел Граовац, Игор Јеличић и Никола Бјелош.

Поред играча и чланова стручног штаба, експедицију ФК Војводина у Египту чине и чланови клупског руководства и менаџмента на челу са председником Душаном Влаовићем и генералним директором Дарком Јевтићем, као и пријатељи клуба и новинари из новосадских редакција.

Меч између Пирамидса и Војводине заказан је за недељу од 21 час по локалном и српском времену, с обзиром на исту временску зону, а повратак у Нови Сад планиран је одмах након утакмице.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести