Инђија најављује спектакл против Пролетера

ИНЂИЈА: У малом војвођанском суперлигашком дербију у недељу фудбалери Инђије дочекују екипу Пролетера и најављују нови спектакл.
fk indjija FB
Фото: Дневник (Филип Бакић)

Шеф стручног штаба Инђије, Срђан Благојевић овако види тај нови дуел свог тима,

- Практичното је  комшијски дерби. Без обзира на слаб старт Сланобараца и освојена само два бода, нас никако неће заварати, Новосађани имају добар тим. Чак и против Војводине су играли добро иако су изгубили. Свесни смо тежине посла, поготово њиховог мотива којег ће имати овде. Не поцењујемо противника, ја то сваки пут кажем, немамо то право да радимо са обзиром да смо новајлије у лиги. Ми смо у процесу стицања ауторитета у овој лиги. Можда смо то пропустили у предходном периоду, предходној утакмици јер смо били јако близу тога. Али, дефинитивно нас посматрају као најслабију карику овде и оно само што очекујем на свим наредним утакмицама, да једноставно имамо исти третман као и сви остали. Да сви актери који буду овде, почевши од играча, стручног штаба, публике коју очекујемо у великом броју због слободног улаза и свих оних који могу да утичу на квалитет игре и оног што видимо на терену - објашњава Срђан Благојевић.

Што се здравствене ситуације тиче, све је исто,  Никола Анђелковић ће следеће недеље на операцију и за њега је сезона завршена. Капитен Срђан Димитров је обновио повреду против Радника, али је успео и поред обновљене повреде колена да реши ту утакмицу. Наравно ни он неће бити у конкуренцији, али се очекује да ће  већ почетком наредне недеље почене са озбиљнијим радом.

Као што смо рекли улаза за данашњи меч у Инђији је слободан ,а сусрет почиње у 17 сати.

А. Б.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести