ИНЂИЈЦИ НА ТРОНУ СРПСКЕ ЛИГЕ - ВОЈВОДИНА: Гол Радмана за Прву лигу

Слика за памћење послата је из Панчева у фудбалску јавност у Србији, где су се инђијски Железничар и Словен из Руме борили за трон Српске лиге група - Војводина.
а
Фото: Dnevnik.rs

На крају су се радовали Инђијци, захваљујући голу резервисте Радмана, који им је, коло пре краја првенства, донео пласман у Прву лигу Србије.

Да увертира припадне лидеру, побринуо се Филип Ивеља, крунисавши продор по левом боку, у ком је издржао дуел с Баталом и послао лопту у контраугао мреже Шегавца. Данима ће се препричавати шта су промашивали фудбалери из Борковачке долине: најпре је Брана Илић затресао место где се спајају пречка и статива, а потом је Игњић, после ударца с 25 метара, натерао Кривокућу да се испружи и проследи лопту у корнер. Куљанин је био неухватљив за чуваре, продорима им задавао главобоље, а у 50. минуту гађао је искоса, али Милиновић је био на висини задатка.

Гол Инђијаца висио је у ваздуху, а на почетак све је враћено пет минута пре краја, када се искусни Брана Илић, заборављен од чувара, нашао испред Милиновића, погодио стативу, а одбитак је, од домаћег играча Матијевића, завршио преко гол- линије – 1:1. Слаба је вајда Румљанима то што су били бољи ривал током 90 и кусур минута беспоштедне борбе, јер одлука је пала 180 секунди после изједначења. Истрчао је Шегавац из свог простора и лоше реаговао, Ђокић је набацио пред гол, прихватио ју је Марко Радман и закуцао лопту у мрежу.

Железничар – Словен 2:1 (1:0)

ПАНЧЕВО: СЦ “Младост“, гледалаца: 1.000, судија: Чекићевић (Моровић). Стрелци: Ивеља у 13. и Радман у 88. за Железничар, Матијевић (аутогол) у 85. минуту за Словен. Жути картони: Осман, Сарачевић, Трбовић, Ивеља, Радман (Железничар), Савиновић, Игњић, Поповић (Словен). Црвени картон: Сарачевић (Железничар) у 90+7. минуту.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Кривокућа 7 (Милиновић 7), Сарачевић 7, Бошњак 7, Матијевић 6,5, Ђокић 7, Воларевић 6,5 ( Радман 7,5), Ивеља 7,5, Осман 7, Живановић 7, Јаћимовић 7 (Сулејмани 6,5), Миљевић 6,5 (Трбовић 6,5).

СЛОВЕН: Шегавац 6, Симић 6 (Јандрић 6,5), Радовић 7, Лукешевић 6 (Поповић 6,5), Илић 7,5, Батало 6,5, Радишић 7, Маринковић 6,5 (Јањић -), Куљанин 7,5, Игњић 7, Савиновић 6,5.

С. Р.

EUR/RSD 117.0683
Најновије вести