Инијеста: До краја априла одлучујем да ли идем у Кину

БАРСЕЛОНА: Капитен фудбалера Барселоне Андрес Инијеста изјавио је да разматра прелазак у Кину на крају сезоне, али да ће коначну одлуку донети до краја априла.
Inijesta/Tanjug
Фото: Tanjug

Инијеста са каталонским клубом има доживотни уговор, али се све више прича да би могао да оде, посебно због великог интересовања Тјанђин Кванжана.

До 30. априла ћу одлучити да ли идем у Кину или остајем у Барселони. Проценићу шта је најбоље за мене и клуб. Прво ћу разговарати са руководством клуба, али шта год да одлучим гледаћу да то буде најправичније и за мене и за њих, изјавио је Инијеста после убедљиве победе против Челсија (3:0) за пласман у четвртфинале Лиге шампиона.

Инијеста је прошао скоро целу омладинску школу Барселону за чији први тим је дебитовао још 2002. године и освојио 29 трофеја, међу којима четири Лиге шампиона и осам првенсатва Шпаније, а на путу је да ове сезоне девети пут постане државни шампион.

За репрезентацију Шпаније одиграо је 123 утакмице и постигао 13 голова, уз титуле првака Европе (два пута) и света у периоду од 2008. до 2012. године.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести