Интер пазари у Енглеској, Ериксен, Јанг и Жиру мете

Апенински медији наводе да су Кристијан Ериксен, Оливије Жиру и Ешли Јанг главне жеље Интера из Милана, преноси Радио телевизија Србије.
e
Фото: Youtube Printscreen

Интер је од почетка зимског прелазног рока био активан, а посебан акценат стављен је на фудбалере који наступају у Премијер лиги.

Антонио Конте, који је пре Интера био шеф струке управо у поменутом првенству,  као главне мете за појачања Интера види везисту Тотенхема Кристијана Ериксена и бека Јунајтеда Ешлија Јанга.

Ериксен је један од најтраженијих фудбалера на европском тржишту, пошто квалитетном везисти уговор истиче за шест месеци.

Данац, према писању енглеских, али и италијанских медија, не жели да продужи уговор са "петловима", па је Интер појачао интересовање, а смањио понуду, која сада износи око 15 милиона евра.

Друга Контеова жеља је Ешли Јанг. Фудбалер Манчестера покрива позиције оба бека, а према наводима медија, две стране су поново постигле договор.

Јангов трансфер у Интер наводно је отказан прошле недеље из два разлога, један је то што тренер "црвених ђавола" Солскјер није желео да се одрекне Јангових услуга, а други је трансфер Спиназоле у Интер.

Леви бек Роме Леонардо Спиназола био је на прагу доласка у Интер, у трансферу који је укључивао одлазак Марка Политана из Интера у Рому, али је због здравственог стања Спиназоле трансфер одложен.

Спиназола ће морати на додатне лекарске прегледе, где ће се добити боља слика о стању његових колена.

Последња Интерова жеља у Енглеској је Оливије Жиру из Челсија. Нападач са којим је Конте сарађивао у Челсију такође је пред истеком уговора, па би за француског нападача Интер издвојио око пет милиона евра.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести