ИСКУСНИ НАПАДАЧ ЗАВРШИО ЕПИЗОДУ У КИНИ: Лукић наставља у Ђеру

Епизода Ненада Лукића у Кини је завршена. Његов Чангчун је упао у финанијске проблеме и наводно ће српски фудбалер путем суда морати да тражи оно што је зарадио за шест месеци колико је провео на Далеком истоку.
1
Фото: Ненад Лукић, фото: ТСЦ

Решио је Лукић да се врати у Европу, а како тврде мађарски медији, најближи је повратку у ту земљу. И то у редове друголигаша Ђера. Иако на столу, тврди мађарски Спортал, има понуде Војводине и Чукаричког.

Ипак, некадашњи голгетер ТСЦ-а и најбољи стрелац  Суперлиге за сезону 2019/20 на корак је од потписивања уговора са Ђером, који је тренутно на другом месту друге лиге и верује се да ће изборити промоцију у елитни ранг на крају сезоне.

Лукић је створио име у мађарском фудбалу као нападач Хонведа, постао је љубимац навијача, пошто је у том клубу на 66 утакмица постигао 30 голова. С друге стране, у Кини није ишло како је желео, па за Чангчун на девет мечева није успео да се упише у стрелце.

Како тврде Мађари, има Лукић на столу и понуде од тамошњих прволигаша Мезекевешда и МТК, као и од турског Бандирмаспора, али све говори да ће ставити параф на уговор са Ђером.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести