Италија: Тинејџер скинуо шортс пред судијом и тражио да га задовољи!

Италија бруји о једном немилом догађају у фудбалу који је ужаснуо јавност. Озбиљан случај сексизма догодио се на утакмици четрнаестогодишњака.
fudbal/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Судија Ђулија Никастро (22) била је изложена сексистичком вређању на утакмици Трепортија и Миранезеа. Њу је двадесетак родитеља домаћих фудбалера вређало  од почетка меча говоривши јој да би требало да се бави најстаријим занатом уместо суђења.Високотиражна Газета преноси и да се није завршило само на томе, пошто је један од фудбалера пре извођења корнера скинуо шортс и потом се обратио судији Никастро."Орално ме задовољи или ми покажи црвени картон", наводно је рекао тинејџер.

Несрећна девојка из Венеције остала је у чуду због тога, али је остала прибрана и искључила четрнаестогодишњег фудбалера кога несумњиво очекује велика казна пошто је читав случај стигао до Фудбалског савеза Италије.Исти лист преноси да је Ђулија затражила помоћ психолога како би пребродила незапамћен скандал на фудбалским теренима, а у међувремену се огласио и клуб Трепорти. -    Наш фудбалер је изгубио разум, већ смо се извинили организатору турнира, а исто ћемо учинити и судији Ђулији Никастру коју покушавамо да контактирамо, рекли су из клуба, а Италија бруји о овом инциденту.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести