Ивановић о елиминацији Немачке: Данас сви играју фудбал

МОСКВА: Фудбдалски репрезентативац Србије Бранислав Ивановић изјавио је да није изненађен раном елиминацијом Немачке са Светског првенства у Русији.
Ivanovic i Tadic/FSS
Фото: Ivanovic i Tadic/FSS

Немачка је први пут после 80 година испала у првој фази после пораза од Јужне Кореје 2:0, а даље из Ф групе отишли су Шведска и Мексико.

"Данас сви играју добар фудбал. Нисам изненађен, Немачка је била у тешкој групи", рекао је Ивановић, а преноси лондонски "Евенинг Стандард".

Велики значај елиминацији светског првака није давао ни Бразилац Паулињо, стрелац гола у победи над Србијом 2:0 којом су "орлови" завршили наступ на Мундијалу.

"Немам ништа посебно да кажем о Немачкој, фокус ми је на мојој репрезентацији. Сви знамо колико је тежак Мундијал", рекао је Паулињо, један од ретких "преживелих" у репрезентацији након убедљивог пораза од Немачке 7:1 у полуфиналу прошлог Светског првенства.

Немачка је завршила као последња у групи, а трећи Мундијал у низу наставио се крах браниоца трофеја јер су као шампиони у првој фази испадали Италија (2010), Шпанија (2014), а раније и Француска (2002).

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести