Ивановић подржао СИМ у Сремској Митровици 

ИРИГ/СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Караван радости и пријатељства Спортских игара младих настављен је у Иригу и Сремској Митровици, где је подршку дао и бивши капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић.
sportske igre mladih
Фото: СИМ

Фудбалер Зенита из Санкт Петербурга, одмах по крају сезоне стигао је у родни град и присуствовао шестом рођендану СИМ Србија на отварању на Централном тргу пред великим бројем деце.

На скупу, на коме су били градоначелник Владимир Санадер и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић, обратила се председница СИМ Србија Ивана Јовановић и поручила да Игре са поносом долазе у Сремску Митровицу.

"Како су Игре на територији Србије расле из године у годину, овај град је све време био уз нас и ми смо заједничким снагама успели да направимо нешто лепо и добро у интересу све деце Србије и региона. Поносна сам на то што је те 2014. године, када су Игре основане у Републици Србији, поред господина Александра Вучића, који је тада био премијер наше републике, први градоначелник који је подржао Игре био Бранислав Недимовић, тада градоначелник Сремске Митровице, а данас министар. Он је и дан данас остао уз Игре као права подршка и на томе му се од срца захваљујемо", рекла је Јовановић.

Она је, на одушевљење Сремаца, градоначелнику Владимиру Санадеру уручила специјално признање за допринос развоју Игара.

Данас су Игре стигле на обронке Фрушке Горе и велике падавине нису изненадиле организаторе, па је свечана церемонија отварања била у Основној школи "Доситеј Обрадовић".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести