„ИЗНЕВЕРИО САМ ТИМ, МОЈА ГРЕШКА ОДЛУЧИЛА МЕЧ СА БАЈЕРНОМ” Онана признао

МИНХЕН: Голман Манчестер јунајтеда Андре Онана признао је да је главни кривац за пораз свог тима од фудбалера Бајерна (3:4) у мечу првог кола групе А Лиге шампиона, преносе британски медији.
Youtube Printscreen/LUTYHD
Фото: Youtube Printscreen/LUTYHD

Онана је у летњем прелазном року стигао у Манчестер јунајтед из Интера, а ове сезоне бранио је на шест мечева за клуб са "Олд трафорда". Манчестер јунајтед је на тих шест мечева у свим такмичењима примио чак 14 голова.

"Морам да научим лекцију. Ово је био један од мојих најгорих мечева. Тим није могао да победи због мене. Тешко је изгубити на овај начин, јер смо добро почели меч", рекао је Онана за ТНТ Спортс.

Манчестер јунајтед је синоћ у Минхену поражен од Бајерна резултатом 4:3. Онана је био главни кривац за први гол Бајерна који је постигао Лерој Сане у 28. минуту.

"После моје грешке изгубили смо контролу над утакмицом. Тешка ситуација за нас, посебно за мене, јер сам ја тај који је изневерио тим. Због мене нисмо победили, али морамо да идемо даље. Такав је живот нас голмана. Моја грешка је одлучила меч. Није било лако, али борили смо се до краја", додао је голман Манчестер јунајтеда.

Онана је признао да је ове сезоне својим грешкама неколико пута одмогао тиму.

"Имам много тога да докажем, јер мој почетак у Манчестеру није био добар. Није било онако како сам желео. Ми смо велики клуб и желимо да освојимо све. Морамо да наставимо вредно да радимо", истакао је Онана.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести