Јојић: Радник добра увертира за Гент

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Милош Јојић изјавио је да је важно што су црно-бели победили Радник из Сурдулице без примљеног гола.
partizan_-_rfc003
Фото: Фонет/А. Барда

Изабранци Александра Станојевића у 13. колу Суперлиге Србије савладали Радник из Сурдулице 2:0 и у добром расположењу очекују меч трећег кола Лиге конференција против белгијског Гента.

Стрелац првог гола против Сурдуличана Јојић истиче да је најбитинија победа без примљеног гола.

"Радник је противник који се врати иза лопте, чекали су своју шансу из контранапада, на крају је нису дочекали што је добро, значи да смо се добро припремили и добро изгледали на терену. Победа је могла да буде убедљивија, али морамо бити задовољни са 2:0 Направили смо добру увертиру за четвртак", рекао је Јојић за клупски сајт.

Иако је домаће првенство приоритет стручног штаба, Партизан и у европском такмичењу има високе амбиције.

"Имамо европску утакмицу пред нама и у Лиги конференција желимо да извучемо максимум. Идемо на победу, играмо пред нашим навијачима, надамо се да ће доћи велики број људи на стадион да нас подржи", рекао је Јојић.

Искусни везиста је говорио и о карактеристикама екипе Гента.

"У првенству им "не цветају руже", нису баш добро стартовали, узели су мало бодова у односу на оно што се очекује од њих, али сигурно је да су јако незгодна екипа. Имају пар добрих појединаца", закључио је Јојић.

Утакмица Партизан - Гент у трећем колу Лиге конференција на програму је у четвртак од 21 час, а оба тима после два кола имају максималних шест бодова.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести