Јовић: Прија интересовање Бајерна, али остао бих у Ајнтрахту

МИНХЕН: Млади српски голгетер Лука Јовић изјавио је да би, без обзира на интересовање минхенског Бајерна, волео би да се задржи у Ајнтрахту из Франкфурта, посебно ако избори место у Лиги шампиона за наредну сезону.
luka jovic anderleht, fonet
Фото: Luka Jović, foto: FoNet

Први стрелац немачке Бундеслиге са 10 голова, колико је дао и Пако Алкасер из Борусије Дортмунд, каже да има простора за напредак.

"О трансферу одлучује клуб, али што се мене тиче ја бих остао. Ласка ми интересовање великих клубова као што је Бајерн, али чврсто сам на земљи и размишљам само о Ајнтрахту. Дефинитивно бих остао", рекао је Јовић за тиражни лист Билд.

Јовић је уверен да ће му наредна година бити још боља од ове, у којој је привукао и пажњу скаута Борусије, Барселоне и Наполија.

"Нисам очекивао да ћу кренути овако сезону, само сам се надао. Верујем у себе и да ћу бити још бољи. Волео бих да уђемо у Лигу шампиона, онда ме Ајнтрахт сигурно не би пустио".

Фудбалери Ајнтрахта тренутно су на позицији испод места за елитно такмичење са два бода мање од четвртопласираног Лајпцига.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести