Кабел моћан у Србобрану: Види се врх табеле

Фудбалери Кабела приредили су победом у Србобрану  још једну радост верним навијачима и након 7. кола са 14 бодова ухватили су прикључак са екипама које се боре за највиши пласман.
fudbal Kabel V Sloga 8
Фото: Дневник (С. Шушњевић)

Одличном расположењу у табору трећелигаша са „Штранда“ допринела је квалитетна игра и победа у Србобрану.Није било слабог места, па су од амбициозног  ренера Милана Белића на рачун  за приказано уследиле све саме похвале.

- Показали смо право лице екипе која жели да се умеша у трку за највиши пласман. Отворена нападачка игра дала је резултата  у Србобрану па се након меча стекао утисак да су Србобранци добро прошли. Тек сада можемо да жалимо за примљеним голом против Железничара где су нас од по приказаној игри секунде делиле од заслужене победе. Са два бода више, пропуштеним шансама у Зрењанину да освојимо цео плен били би уз раме лидеру Хајдуку - каже Белић.

Кабел након две везане победе у недељу дочекује Младост. Бачко Јарачане воде бивши тренери Кабела Милановић.

- Биће то дуел можда две најмлађе и најтлентоване екипе у лиги. За разлику од ривала који ће играти Куп утакмицу са Чукаричким ми у меч улазимо одморнији. Неће бити неких већих непознаница, добро смо их изанализирали, а и тренер Милановић добро је упућен у наш састав који је од прошле сезоне појачан са доста квалитетних младих играча пониклих у Омладинској школи Војводине.  Форма нам иде узлазном линијом и уз сав респект према ривалу надам се новој радости, потврди да смо индивидуално и тимски сазрели за највише домете најављује офанзиву од првог минута и победу - истакао је на крају тренер Белић.

За недељни матине на располагању стручном штабу сем повређеног Добривоја Велемира су  све расположиве снаге па ће тренер Белић имати слатких брига којој једанаесторици ће да укаже поверење.

М. По.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести