КАБЕЛ НАМЕРАН ДА НАДОКНАДИ ПРОПУШТЕНО У Зрењанин отвореног гарда

НОВИ САД: Фудбалере Кабела делила су два минута судијске надокнаде да по приказаној игри дођу до заслужене победе над Желе­зничарем из Панчева.
kabel
Фото: Д. Иванић

Ипак, у томе их је, поред недостатка концентрације, спречио резервиста Спасковски који је у 91. минуту савладао Пилиповића и донео вредан бод свом тиму за лидерску позицију. Биланс чете са новосадског Штранда у прва четири кола је 7 бодова ( 2 победе реми и пораз)тренутно за осму позицију.

- Доживели смо у сусрету са Железничарем спортску неправду, током читавог меча смо доминирали, стварали шансе, играли добо и  на крају морали да се задовољимо бодом. У неку руку сами смо криви,  у ситуацији која је предходила изједначењу имали смо прилику да напад гостију прекинемо на нашој половини и не дозволимо им да на лак начин приђу нашем шеснаестерцу. Десило се супротно и сада само можемо да жалимо за пропуштеним. Показали смо да можемо да играмо, али и да још немамо потребног искуства да утакмицу рутински приведемо крају – реалан је стратег Кабела Милан Белић.

Кабел данас очекује једно од најнеугоднијих гостовања, у Зрењанину га чека непоражени  Раднички, један од претендената за највиши пласман, али  са до сада шест освојених  бодова.

- Познати су нам квалитети Радничког који игра чврст фудбал, што показују и досадашњи његови резултати, уз победу и три пута је играо нерешено. Сигурно ће жарко желети да нам се реваншира за убедљив пораз у припремном периоду, фаворити су јер играју на домаћем терену. И ми смо добро изанализирали реми са Жељом, па се надам да ћемо грешке свести на минимум. У меч ћемо ући отвореног гарда, ићи ћемо на победу.Атмосфера у екипи је обећавајућа, па се искрено надам да ћемо остварити жељени резултат – оптимиста је тренер Кабела.

Утакмицу са Радничким због картона пропустиће Владимир Илић, док сви остали фудбалери конкуришу за стартну поставу.  

 М. По.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести