Кабел поражен у првој провери

Два дана је прошло откако су фудбалери Кабела на припремама у Анталији. Одиграли су и први контролни меч.
ФК Кабел/Бојан Пањковић/Кабел – Ансан(Јужна Кореја)
Фото: ФК Кабел/Бојан Пањковић/Кабел – Ансан(Јужна Кореја)

Кабел – Ансан(Јужна Кореја) 1:3 (0:3)

АНТАЛИЈА: СЦ“Аркадија“, гледалаца 50, стрелац за Кабел  Дражић у 55.

КАБЕЛ: Браћ, Бјековић Кочовић, Петрић, Јаблан, Говедарица, Петровић, Гајић, Месаровић, Караћ, Видаков.Играли су још: Пилиповић, Мандић, Србијанац, Којчић, Илић, Павличевић, Дражић, Пантелић, Владић, Жуниор.

Фото: ФК Кабел/Бојан Пањковић/Кабел – Ансан(Јужна Кореја)

Ривал Ансан из Јужне Кореје био је бољи такмац поготово у првом полувремену када је постигао три гола. У наставку је Дражић успео да постигне гол и ублажи пораз.

- Екипа из Кореје изненадила нас је од првог минута борбеном игром. Кажњавала сваки пропуст, лако нам дала три гола. Сваку нашу неодлучност знали су да искористе и на одмор оду са убедљивом предношћу. Имали смо и ми шансе да смањимо резултат поготово Гајић, Караћ и Јаблан. Остаје утисак да нас је у том делу оштетио судија за недосуђени пенал над Караћем”, рапортира тренер Васиљевић.

У наставку су шансу добили и остали играчи.

- Солидно смо у наставку стајали на терену, плод наше пуно боље игре био је и гол Дражића. Одлично га је после соло акције упослио Жуниор. До краја меча било је прилика на обе стране више пред голом гостију. И поред пораза било је доста добрих ствари али и грешака које морамо што пре отклонити. Коначан епилог није био стварна слика дешавања. Већ у наредном мечу у четвртак са Атурануом из Казахстана очекујем пуно бољу игру обзиром да се на играчима итекако осећају последице путовања и прилагођавања на временску разлику”, обећао је стратег Кабела.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести