Кабел предводи прволигашки караван

НОВИ САД: Фудбалери  Кабела су након ремија у дербију са Радничким из Крагујевца (1:1) наставили са победама. У Жаркову су забележили осми тријумф и запосели лидерску позицију.
kabel dubocica
Фото: Ј. Грлић

Вредне бодове донео је са два гола талентовани нападач Милан Видаков.

- Заслужено смо победили, већи део меча смо доминирали  и сматрам одиграли једну од најбољих утакмица до сада -  каже Видаков., који је прошао школу Партизана, потом био у омладинцима Војводине, играо за Вршац одакле је стигао у Кабел.

Новосађани су до тријумфа стигли у другом полувремену.

- У наставку утакмице смо наметнуи наш стил игре и постигли голове. Заслуге за вођство припадају искусном Новаковићу, а мени није било тешко да са неколико метара проследим лопту у мрежу. Други гол постигли смо из нашег најјачег оружја - прекида. Караћ је лопту набацио у казнени простор где сам је захватио главом и послао је у мрежу.Након тога смо утакмиц рутински привели крају.

Видакова професионални уговор веже за Војводину, у Кабелу је на позајмици.

- У Кабелу играма у континуитету и головима крчим пут ка повратку у Војводину.Сада сам потпуно посвећен клубу у којем наступам и намеран да дам свој допринос да се Кабел евентуално пласира у елиту, што би би историјски успех.Сматрам да смо на добром путу и да стигнемо до толико жељеног циља - најавио је Видаков.   

М. По. 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести