Кабел ређа победе у Турској

Нову трећу победу остварио је Кабел на припремама у Турској. Овога пута оружје је положио румунски Аргес. Гол одлуке постигао је новајлија Видаков.
ФК Кабел/Моменат с утакмице између Кабела и Аргеса
Фото: ФК Кабел/Моменат с утакмице између Кабела и Аргеса

Слободан ударац са 25 метара извео је Кочовић, а спретни Видаков надмудрио је противничку одбрану и савладао голмана. 

Солидну представу покварио је чудним одлукама судија Наумов. Делио је без потребе картоне шаком и капом  показао је четири црвена картона од тога три играчима Кабела Караћу, Месаровићу и Павлићевићу са правом замена  па тренер Васиљевић није могао да спроведу све замисли и да види тренутну форму свих кандидата за тим.

-  Одлично смо парирали нападима Румунима - каже члан управе Кабела Бојан Пањковић. - Поново одбрана није примила гол, а једну једину прилику коју су имали Румуни пожртвованим уклизавањем спречио је Којчић. Са друге стране солидно је функционисао везни ред, а и нападачи су се својски трудили, у доста ситуација у фази одбране помогли . Да потврди победу прилику је имао новајлија Павлићевић али је са десетак метара упутио слаб ударац који је био лак плен за голмана. Морамо бити задовољни како игром тако и трећом узастопном победом.

Као и предходну утакмицу и ову су пропустили због лакших повреда скочног зглоба Гајић и Мандић а  због повреде прста голман Пилиповић.

Фудбалери Кабела сутра  имају нови тест и то против другог румунског друголигаша Фарула, екипе која је  заједно са Новосађанима становник хотела Аска Лара Ресорта у Анталији.

КабелАргес (Румунија)1:0 (0:0)

СИДЕ:  СЦ“Ермихан“, гледалаца 50. Судија Наумов (Белорусија). Стрелац Видаков у 52. минуту.

КАБЕЛ: Браћ, Бјековић, Којчић, Петрић, Кочовић, Говедарица, Петровић, Месаровић, Караћ, Видаков, Пантелић. Играли су још .Србијанац, Јаблан, Дражић, Жуниор,Владић, Илић, Павлићевић.

АРГЕС: Дукам, Тофан, Туран, Десламбес, Шербамика, Шербан, Кевин, Греку, Матих, Блејбеа, Бухаеску.Играли су још: Наумов, Мазука, Сесличук.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести