Кабел се оштри за меч са Новим Пазаром

И поред слатког минималца у дербију са Графичарем у Београду фудбалери Кабела нису напредовали на табели.
kabel
Фото: Фудбалери Кабела, фото: Ј. Грлић

Запосели су шесту позицију са 38 бодова, али су за кандидатима за највиши пласман смањили бодовну разлику.За лидером Графичарем и Металцем заостају само 6 корака, а  имају три бода мање од Златибора, а само два у односу на Колубару и Бачку. Зато је чета са „Штранда након блиставог издања на Маракани сву позитивну енергију усмерила на долазак Новог Пазара.Код гола вредног победе  Николи Гајићу је асистирао Ненад Кочовић.

- После неочекиваног кикса са Будућности и мршавог ремија, против лидера показали смо право лице и заслужено однели бодове. Од првог минута домаћину смо ставили до знања да се нећемо бранити шта више држали смо конце игре и на крају из нашег најјачег оружја прекида дошли до гола одлуке. - објашњава Ненад Кочовић.

Кабел је у предхода 25 кола доживео само три пораза један је био у Новом Пазару.

- У сва три пораза пружили смо достојан отпор. у. У недељу имамо велики мотив да Пазуарцима узвратимо за пораз. Знамо да нећемо имати ни мало лак задатак. Ради се о квалитетном противнику који гаји високе амбиције. Имају искусан тим,  спреман да сваком ривалу загорча живот.Без обзира на све наведено и ми имамо планове. Поред нашег евидентног квалитета и успона форме биће нам потребна подршка верних навијача. Позивамо их да нам буду 12 играч и у име другова обећавам да ћемо оставити срце на терену и на прави начин победом им се одужити - истакао је на крају Кочовић који у досадашњој успешној каријери има доста суперлигашког и прволигашког искуства.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести