Кабел у склопу припрема ремизирао у Беочину

У другој контролној утакмици фудбалера Кабела од почетка припрема за предстојећу сезону, нови члан Српске лиге група Војводина ремизирао је у Беочину.
kabel
Фото: Dnevnik.rs

Гол вредан нерешеног исхода постигао је новајлија из ЧСК-а, талентовани нападач Караћ. Очито је било да су момци тренера Милана Белића након неочекивано високог пораза и бледог издања против омладинаца Војводине, с пуно више мотива и озбиљности ушли у утакмицу с одличном екипом Цемента, која је најавила борбу за највиши пласман.

„Када се у меч уђе а пуно озбиљности и уз велико залагање, резултат не може да изостане“, рекао је тренер Белић.

„Говорио сам момцима да забораве претходни дуел који је дошао на почетку припрема и да се само концентришу на дуел са Беочинцима. Показали смо пуно добрих ствари, али и оних које ћемо у ходу морати да исправљамо. У целини, задовољан сам приказаном игром која би требала да нам представља ветар у леђа и прави стимуланс да до почетка трке за бодове достигнемо завидан ниво форме. Што се гола новајлије Караћа тиче, стигао је у правом тренутку. Показао је да ће бити истинско појачање за нас.“

Агилна управа у сарадњи са струком још увек трага за појачањима неопходним да Новосађани, после уласка у виши ранг, и у наредној сезони воде једну од главних улога у борби за највиши пласман.

„Још увек смо у фази преговора који иду у најбољем смеру. После доласка Велемира (Цемент), Илића (Пролетер) и Петровића (ЧСК), нови играчи Кабела постали су и Караћ (ЧСК), као и тројица омладинаца Војводине, голман Пилиповић, Владић и нападач Пантелић. Очекујемо у наредних неколико дана да нам из старијег брата Војводине проследе још барем двојицу играча. Ради се о момцима који иза себе имају и неколико суперлигашких утакмица“, није желео да лицитира именима Белић.

У наредних десетак дана Кабел ће имати још три провере.

„У среду код куће играмо с новим прволигашем Бечејом, за викенд нам у госте долази Звездара, да би у следећу среду угостили Раднички из Зрењанина. До почетка првенства предстоји нам генералка с комбинованим тимом Војводине, што су све добре провере да се, уз квалитетне тренинге, уиграмо и спремни дочекамо старт првенства“, додао је Белић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести