Кахвић хет-триком отворио Куп пријатељства

ЗЛАТИБОР: Фудбалски турнир за играче до 19 година под заивом Куп пријатељства и који је окупио 12 најбољих тимова из региона бивше Југославије почео је на Златибору.
v
Фото: Tanjug/ ecfc.rs

Први дан турнира обележио је снажни нападач Црвене звезде Александар Кахвић који је постигао хет-трик у мечу против ОФК Титоград у коме су црвено-бели забележили убедљиву победу - 4:0. Кахвић је био стрелац прва три гола, да би коначан резултат поставио Звездин капитен Кнежевић.

Партизан је на старту играо нерешено са Академијом Пандев 1:1. Македноски представник је дошао у вођство преко Крстевског, а бод Партизану донео је Стјепановић.

Победе у првом колу још су оствариле екипе Слободе из Тузле и Спартака из Суботице. Тузланска Слобода била је боља од Слободе из Ужица 1:0, док је Спартак надиграо бањалучки Борац 3:1.

Резултати - прво коло: Партизан - Академија Пандев 1:1 (43. Стјепановић - 33. Крстевски), Црвена звезда - ОФК Титоград 4:0 (19, 41, 45. Кахвић, 51. Кнежевић), Борац Бања Лука - Спартак Суботица 1:3 (60. Пушић - 2. Јанковић, 23. Андрић, 26. Рац), Слобода Тузла- Слобода Ужице 1:0 (3. Драшкић аутогол).

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести