"Канаринци" желе да наставе низ

Фудбалери РФК Новог Сада сјајно су започели наставак сезоне у Првој лиги Србије и крупним корацима корачају ка врху табеле и шанси да обезбеде пласман у елитни ранг домаћег фудбала.
1
Фото: РФК Нови Сад

Након три одиграна кола у пролећном делу првенства „канаринци” су уписали три победе и и то без примљеног гола.

Данас их очекује дуел са Слободом из Ужица од 14 часова у Челареву. 

Помоћни тренер Новосађана Саво Ковачевић велики је оптимиста пред утакмицу са Ужичанима.

– Пред нама је још једна у низу тешких утакмица. За разлику од претходна три меча која смо играли у размаку од само десет дана, овај дочекујемо много свежији и спремнији. Имали смо недељу дана да се добро припремимо. Меч против Слободе дочекујемо у позитивној атмосфери, што је јако битно. Потребно је да наставимо у истом ритму и да идемо ка циљу, који су челници клуба зацртали. Када је реч о противнику имају сјајну екипу са веома дисциплинованом одбраном. Радили смо последњих неколико тренинга на тактици после анализе Слободиних игара  и сматрам да ћемо успети да постигнемо гол и остваримо још једну победу – рекао је Саво Ковачевић. 

Јован Кокир је један од најистакнутијих играча у редовима „канаринаца” ове сезоне и сигурно је да ће бити претња по гол Слободе.

– Ужичани су нам дужници пошто смо у првом делу сезоне поражени од њих. Свесни смо да ни овог пута неће бити лако. Имају добар тим, који се сигурно неће предати, већ ће покушати да направи изненађење и да прекине серију наших добрих резултата. Што се нас тиче спремни смо да наставимо у истом ритму – рекао је Јован Кокир.

В. Г.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести