Катаи: Биће све боље и боље

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи рекао је да је задовољан издањем екипе на мечу првог кола Суперлиге.
aleksandar_katai Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Црвено-бели су јуче на стадиону "Рајко Митић" победили Нови Пазар 3:0.

"Одиграли смо добру утакмицу. У овом тренутку је најбитније да смо уписали три бода и победом отворили такмичење у првенству. Очекивано је било да после одлично одрађених припрема остваримо добар резултат и то се и десило. Било је тешко играти, тешке су ноге, међутим остварили смо зацртани циљ. Већ у среду нас очекује утакмица против Радничког, а ми се већ окрећемо том дуелу", рекао је Катаи за клупски сајт.

Повратник у Звезду говорио је и о сарадњи са осталим фудбалерима из тима.

"Смањили смо мало интензитет тренинга зато што је првенство почело, тако да ће наша игра тек изгледати све боље и боље. Имам сјајну сарадњу са свим саиграчима на терену, одлично комбинујемо и надам се да ћемо наставити у истом ритму", рекао је Катаи и подсетио колико значи подршка навијача.

"Никада није пријатно играти пред празним трибинама, поготово на Маракани, на којој су гостовања изузетно неугодна. Навијачи нам много фале, али бих похвалио саиграче који су нам пружили велику подршку са трибина. Нажалост ситуација је таква да морамо да се навикнемо на утакмице без присуства публике док се ситуација не промени", закључио је Катаи.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести