Катаи: Спремни смо за утакмицу против Војводине

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи изјавио је да су играчи "црвено-белих" гладни још једне титуле у Суперлиги Србије.
aleksandar_katai Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Фудбалере Цвене звезде сутра очекује заостала утакмица петог кола Суперлиге Србије против Војводине. Он је изјавио да је екипа свесна значаја овогодишњег првенства и додао да се максимално озбиљно припрема за сваку утакмицу.

"Јасно нам је који је улог, а меч против Војводине је још један изазов, који морамо успешно да савладамо како бисмо стигли до зацртаног циља. Ритам је изузетно напоран, али показали смо да имамо квалитет на свим позицијама и да можемо да издржимо овај убитачан темпо", изјавио је Катаи за званични сајт Црвене звезде.

Утакмица између Војводине и Црвене звезде биће одиграна сутра, 20. октобра, у Новом Саду од 18.55 часова. Црвена звезда се налази на челу табеле Суперлиге Србије са 35 бодова из 13 мечева.

Клуб из Љутице Богдана очекује још две утакмице у Лиги Европе, против Трабзона и Монака. Катаи истиче да екипа врло добро зна да позитиван резултат доноси пролеће у неком од европских такмичења.

"Добро познајемо екипе Трабзона и Монака и покушаћемо да у наредна два дуела будемо на висини задатка, иако нема сумње да се ради о озбиљним клубовима. Ипак, то нас не спречава да будемо оптимисти пред европске мечеве који следе", закључио је фудбалер Црвене звезде.

"Црвено-бели" ће 27. октобра на свом терену дочекати екипу Трабзона у мечу петог кола групе Х Лиге Европе. Шампион Србије је на последњем месту на табели са три бода.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести