Катаи: Свесни смо важности меча против Лудогореца

БЕОГРАД: „Свесни смо важности утакмице против Лудогореца и даћемо наш максимум да све протекне у најбољем реду што се тиче игре и резултата”, изјавио је најбољи фудбалер Црвене звезде Александар Катаи.
aleksandar_katai Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

"Нећемо играти пред испуњеним трибинама, али поново ћемо имати подршку деце која су била феноменална против Каирата. Баш тада сам одиграо једну од најбољих партија ове сезоне, надам се да то може да се понови против Лудогореца. Све у свему, максимално смо усмерени на утакмицу и једва чекамо почетак", рекао је Катаи за клупски сајт.

Звездина "десетка" додао је да респектује ривала.

"Добро их познајемо, не тако давно смо играли против њих у Бугарској и победили. Добра су екипа, не смемо да се опустимо због тога. Битно нам је да остваримо позитиван резултат, бод би нам обезбедио презимљавање, а победа би нас приближила томе да осигурамо друго место. Ипак, идемо меч по меч, иза нас су две победе, на прави начин смо започели мини-циклус и желимо тако да наставимо. Још једном, позвао бих све малишане да дођу на утакмицу и пруже нам подршку која ће нам бити од изузетне важности, поручио је Катаи.

Утакмица петог кола Групе Ф Лиге Европе између Црвене звезде и Лудогореца игра се у четвртак од 18.45 на стадиону Рајко Митић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести