Кокеза и Тадић отворили нови терен и поделили опрему

БЕОГРАД: Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Славиша Кокеза и најбољи српски фудбалер Душан Тадић поделили су данас спортску опрему клубовима у Сурчину и отворили нови терен у Добановцима.
Фонет/ФСС/Славиша Кокеза
Фото: Фонет/ФСС/Славиша Кокеза

Тиме је настављена акција започета јуче у Лазаревцу и Сопоту, а која ће трајати и наредних дана када ће број клубова који ће добити оприми достићи импресивну бројку 1.500.

"Увек је најслађе дружити се са децом. Мени је задовољство да им измамим осмехе на лица и да могу да им помогнем неким саветима. Имам утисак да им на тај начин уливам додатни мотив да буду још бољи са лоптом. Сећам се како сам ја реаговао кад сам био у њикховим годинама, то су ствари које се не заборављају. Стално потенцирам причу да раде оно што воле, јер сматрам да је то суштина", рекао је Тадић.

Фото: Фонет/ФСС/Душан Тадић са децом

Кокеза је додао да му је велико задовољство што је са најблжим сарадницима Ненадом Бјековићем, Марком Пантелићем, Илијом Петковићем и Јованом Шурбатовићем, посетио Сурчин и присуствовао свечаном отварању новог терена са вештачком травом.

"Хтео бих посебно да се закхвалим нашем прослављеном репрезентативцу Душану Тадићу који је дан пре повратка за Холандију нашао времена и дошао у Добановце да увелича овај догађај. Он се редовно одазива свим нашим акцијама, промовише фудбал широм Србије и уме на прави начин да приђе деци која у њему виде истинског фудбалског идола", истакао је Кокеза.

Фото: Фонет/ФСС/Кокеза и Тадић отворили нови терен

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести