Кокеза: Нисам могао да удахнем ваздух, хвала лекарима

БЕОГРАД: Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Славиша Кокеза изјавио је вечерас да се, након што је победио корона вирус, осећа боље него раније и истакао да не постоје речи којима би могао да се захвали лекарима на Инфективној клиници и болници "Драгиша Мишовић" за све што су учинили.
kokeza akademija1, fonet
Фото: FoNet

Сад сам одлично, после тог периода који сам провео у болници и сада 16 дана код куће, осећам се јако добро, без тегоба, још боље него пре. Мислим да сам се заразио између 18. и 20. фебруара у Милану када сам ишао да гледам утакмицу Аталанта - Валенсија. Нисам осећао симптоме до 3. или 4. марта, дакле 12. или 13. дана после. И онда сам осетио главобољу, имао температура 37,1-37,2. У првом моменту нисам размишљао о корони, али како је температура трајала пет, шест, седам дана, отишао сам да се тестирам и јавили су ми да сам позитиван, рекао је Кокеза гостујући на ТВ Пинк.

Он је потом примљен на Инфективну клинику, где је провео седам дана, а после још седам у болници "Драгиша Мишовић".

У првом моменту нисам осећао страх, ништо посебно. Кад сам дошао у болницу радили су ми рендген плућа, лекари су утврдили да имам запаљење плућа, али нисам осећао тегобе. После два дана су тегобе кренуле, нисам могао да удахнем ваздух, покушавате да га удахнете, али га нема. Осетио сам и страх и панику, тад сам користио кисеоник, испричао је Кокеза.

Захваљујући пре свега докторима и сестрама који раде у Инфективној, тој количини љубазности и бриге о пацијентима која не може да се опише речима, а посебно докторки Александри Спурнић, успео сам да превазиђем страх и да се на крају излечим и победим, истакао је Кокеза.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести