Кокеза планира Бату Мирковића за Тумбаковићевог помоћника

Председник ФСС Славиша Кокеза одговарао је на питања "Моцарта" о новим именима које би већ против Норвежана могла да се нађу уз вођу „орлова“Љубишу Тумбаковића.
b
Фото: Youtube Printscreen

Први човек српског фудбала открио је да би волео да искусни стручњак добије појачање у стручном штабу, како због играча, тако и због атмосфере у тиму која према речима Кокезе није довољно добра.

- Мислим да је до марта једна од најважнијих ствари код селектора Тумбаковића, осим избора најбољих играча и најбољег тима, појачање у стручном штабу. Недостају нам једна или две особе. Особе са ауторитетом. Неспорно је да Тумбаковић има ауторитет, али сматрам да у стручном штабу треба да имамо још људи који могу да мимо селектора имају адекватан однос са играчима, јер је немогуће да селектор посвети једнаку пажњу свим играчима - рекао је Кокеза.

На питање ко би могао да се придружи Тумбаковићу, председник ФСС имао је спреман одговор:

- Бата Мирковић. Он је човек од великог ауторитета, који је частан, поштен, чија реч вреди. Једна од мојих највећих жеља за те утакмице у марту је да покушамо да убедимо Зорана Бату Мирковића да се придружи селектору Тумбаковићу и да одемо на Европско првенство - истакао је Славиша Кокеза.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести